Formule 1 Hongarije Boedapest
045-5432721

OVERZICHT HONGARIJE BOEDAPEST

FORMULE 1 BOEDAPEST HONGARIJE TICKETS EN REIZEN

Bestel veilig en vertrouwd uw Formule 1 Boedapest tickets arrangementen incl. entreekaarten, hotel en indien gewenst vliegreis.
 Wij maken uw F1 arrangement geheel op maat!

Geniet op de Hungaroring samen met Nederlandse fans van wellicht een nieuwe podiumplek voor ons Nederlands wonderkind en ontdek de wereldstad Boedapest!

Momenteel zijn wij nog druk bezig om de pakketten voor 2018 gereed te maken, u kunt wel een vrijblijvende offerte op maat aanvragen.

FORMULE 1 HUNGARORING IN COMBINATIE MET WERELDSTAD BOEDAPEST

Bezoek het "Parijs van het Oosten" en geniet daarbij van Formule 1 spektakel op de Hungaroring. De baan werd afgelopen jaar door Robert Doornbos nog een "Mickey Mouse" baan genoemd, echter de Hungaroring staat zeker garant voor spektakel en het belangrijkste: de Hungaroring ligt onze Hollandse coureur erg goed, dus grote kans op een podiumplek voor ons wonderkind!

FORMULE 1 BOEDAPEST HUNGARORING TRIBUNES

De zilver 1, 4 en 8 tribunes zijn erg populair door het uitzicht over het circuit, echter als Oranje fan adviseren wij u de Red Bull tribune om sfeer te proeven tussen fanatieke race fans. Wilt u op veilig gaan i.v.m. het weer, kies dan voor de Super Gold tribune tegenover de pit straat.
Inhalen zal niet gemakkelijk zijn op de Hungaroring: kies de Gold 4 tribune voor 1e bocht actie en wie weet wat er nog zal volgen (hint: Schumacher inhaalactie op Barrichello in 2010).  

Vraag vrijblijvend voor meer informatie
Hoeveel is 7 + 7?