Formule 1 Abu Dhabi Yas Marina
045-5432721

OVERZICHT ABU DHABI YAS MARINA

FORMULE 1 ABU DHABI YAS MARINA CIRCUIT TICKETS EN REIZEN

Bestel veilig en vertrouwd uw Formule 1 tickets Abu Dhabi Yas Marina Bay Circuit arrangementen incl. entreekaarten, hotel en indien gewenst vliegreis. Wij maken uw F1 arrangement geheel op maat!

Maak een onvergetelijke reis naar wereldstad Dubai en combineer dit met een bezoek aan de Formule 1 race op Yas Marina Bay circuit in Abu Dhabi.

Helaas zijn onze Abu Dhabi arrangementen volgeboekt!

GLITTER, GLAMOUR EN LUXE GECOMBINEERD MET ONTKNOPING F1 ABU DHABI

Onze Formule 1 reis naar Abu Dhabi garandeert een ervaring van glitter, glamour, high-tech en luxe. Bekijk de Formule 1 race en geniet van de zonsondergang in het adembenemende Abu Dhabi waarna de race in het donker zal worden uitgereden. Abu Dhabi heeft voorgaande edities bewezen een van de spectaculairste Formule 1 events te organiseren, van top artiesten tot het exclusieve Yas Viceroy hotel waar letterlijk het formule 1 circuit doorheen gaat. 

Uiteraard kunnen wij voor u ook een woestijnsafari, bezoek aan Ferrari Word of een city tour naar Dubai arrangeren. Of bezoek na de race een van de exclusive VIP of Amber Lounge parties met artiesten van wereldformaat, het formule 1 seizoen is ten einde dus wellicht trakteert u een van de coureurs wel op een biertje! 
Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

FORMULE 1 ABU DHABI YAS MARINAS TRIBUNES

Het Yas Marina circuit heeft vijf hoofd gebouwen met tribunes en hospitality. Ze zijn allemaal uitgerust met grote TV schermen. De Main Grandstand biedt uitzicht op de pit straat, pit boxes en het podium. U heeft geen uitzicht op bochten. De North Grandstand is een van de populairste tribunes met uitzicht op chicane bocht 5/6 and de haarpin bocht 7 welke gevolgd wordt door het langste rechte stuk van het circuit richting bocht 8. U kunt hier de bolides zien van bocht 3 tot bocht 8, top race ervaring! Uiteraard kunnen wij voor u ook hospitality arrangementen arrangeren, bekijk de race vanaf het terras van het Yas Viceroy Abu Dhabi hotel of kies voor een hospitality arrangement op de Main of North Grandstand. Tevens kunnen wij ook Paddock Club entree arrangeren.